Hoe lang is het vliegen naar Wellington, Nieuw-Zeeland

De vliegtijd naar Wellington, Nieuw-Zeeland is 23 uur en 59 minuten.

U landt op luchthaven Wellington International Airport.

De afstand van Amsterdam naar Wellington is 18580 kilometer.

Wijzig vertrekpunt Vlucht zoeken Noodzakelijke vaccinaties

Airport hotels Complete vakanties Reviews

Kraanwater drinkbaar? Uber rit boeken Luchtvervuiling

Duurzame energie

Wijzig vertrekpunt Vlucht zoeken Airport hotels Noodzakelijke vaccinaties Complete vakanties Reviews Kraanwater drinkbaar? Uber rit boeken
Luchtvervuiling Duurzame energie
Wijzig vertrekpunt Vlucht zoeken Airport hotels Noodzakelijke vaccinaties
Complete vakanties Reviews Kraanwater drinkbaar? Uber rit boeken Luchtvervuiling Duurzame energie

Veilig drinkwater in Wellington?

Het kraanwater in Wellington is over het algemeen veilig om te drinken! Wel kan het water, doordat men in Nieuw-Zeeland andere zuiveringstechnieken gebruikt, anders smaken dan wat u normaal gewend bent. Dit kan echter geen kwaad voor de gezondheid.

Noodzakelijke vaccinaties voor Wellington

Voor uw reis naar Wellington, Nieuw-Zeeland zijn geen vaccinaties nodig. Er komen in Nieuw-Zeeland geen infectieziekten voor waarvoor vaccinaties noodzakelijk zijn.

Welke talen spreken ze in Wellington?

In Nieuw-Zeeland spreekt vrijwel de gehele bevolking Engels en / of Maori.

Bent u de talen die de bevolking van Nieuw-Zeeland spreekt niet machtig dan is een goede vertaal app een must. Een veelgebruikte vertaal app is de Google Translate app. Deze app vertaalt van -en naar 90 talen en beschikt ook over automatische spraakvertaling. Bij automatische spraakvertaling wordt gesproken tekst direct vertaald. U hoeft de tekst niet meer in te toetsen maar kunt de app dus laten mee luisteren in een gesprek. De app vertaalt direct wat uw gesprekspartner zegt.

Daarnaast kunt u, door de camera van uw smartphone of tablet op een tekst te richten, direct die tekst vertalen. U kunt hierbij denken aan aan verkeersborden, menu kaarten of andere objecten met een vreemde taal. Google Translate is gratis verkrijgbaar in de Google Play Store en de App store van Apple.

Reis vertaal app downloaden
Reis vertaal app downloaden

Hoe groot is Nieuw-Zeeland?

Nieuw-Zeeland heeft een oppervlakte van 267710 vierkante kilometer. Van dit oppervlak is slechts een zeer beperkt deel wateroppervlak.

Duurzame energie

Nieuw-Zeeland genereert ongeveer 31564000 Mw/uur per jaar aan duurzame energie. 72% van deze duurzame energie bestaat uit waterenergie en wordt opgewekt met waterkrachtcentrales en / of stuwdammen. 6,6% van de duurzame energie wordt opgewekt uit windenergie. Met 31564000 Mw/uur per jaar aan duurzame energie behoort Nieuw-Zeeland tot de 21 landen die de meeste duurzame, non fossiele, energie opwekken.

In totaal heeft Nieuw-Zeeland een elektriciteit consumptie van 38564000 megawatt. Dit is 0,2% van de totale wereld consumptie. Nieuw-Zeeland wekt voldoende duurzame energie op om aan 81,8% van de eigen energiebehoefte te voldoen.