Hoe lang is het vliegen naar Tokoname, Japan

De vliegtijd naar Tokoname, Japan is 12 uur en 2 minuten.

U landt op luchthaven Chubu Centrair International Airport.

De afstand van Amsterdam naar Tokoname is 9264 kilometer.

Wijzig vertrekpunt Vlucht zoeken Noodzakelijke vaccinaties

Airport hotels Complete vakanties Reviews

Kraanwater drinkbaar? Uber rit boeken Luchtvervuiling

Duurzame energie

Wijzig vertrekpunt Vlucht zoeken Airport hotels Noodzakelijke vaccinaties Complete vakanties Reviews Kraanwater drinkbaar? Uber rit boeken
Luchtvervuiling Duurzame energie
Wijzig vertrekpunt Vlucht zoeken Airport hotels Noodzakelijke vaccinaties
Complete vakanties Reviews Kraanwater drinkbaar? Uber rit boeken Luchtvervuiling Duurzame energie

Veilig drinkwater in Tokoname?

Het kraanwater in Tokoname is over het algemeen veilig om te drinken! Wel kan het water, doordat men in Japan andere zuiveringstechnieken gebruikt, anders smaken dan wat u normaal gewend bent. Dit kan echter geen kwaad voor de gezondheid.

Noodzakelijke vaccinaties voor Tokoname

Voor uw reis naar Tokoname, Japan zijn geen vaccinaties nodig. Er komen in Japan geen infectieziekten voor waarvoor vaccinaties noodzakelijk zijn.

Verblijft u langer dan 4 weken in Japan of wilt u in de natuur gaan wandelen dan is een vaccinatie tegen FSME aan te bevelen. FSME staat ook bekend als Teken Encefalitis. FSME wordt overgebracht door teken of door het drinken van ongepasteuriseerde melk. Het kan leiden tot een gevaarlijke infectie van de hersenen (Hersenvliesontsteking).Teken Encefalitis komt vooral voor in Centraal en Oost Europese landen waaronder Zuid Duitsland, Oostenrijk, de Balkan landen maar ook in Finland, Zweden, Denemarken en het oosten van Frankrijk.

Vaccinatie afspraak maken
Meer info

U doet er verstandig aan om voorafgaand aan uw reis naar Tokoname de noodzakelijke vaccinaties te halen. Zo voorkomt u dat uw reis mogelijk ernstige gevolgen krijgt. Veel zorgverzekeraars vergoeden (gedeeltelijk) de kosten van vaccinaties.

Welke taal spreken ze in Tokoname?

In Japan spreekt vrijwel de gehele bevolking Japans.

Bent u de taal die de bevolking van Japan spreekt niet machtig dan is een goede vertaal app een must. Een veelgebruikte vertaal app is de Google Translate app. Deze app vertaalt van -en naar 90 talen en beschikt ook over automatische spraakvertaling. Bij automatische spraakvertaling wordt gesproken tekst direct vertaald. U hoeft de tekst niet meer in te toetsen maar kunt de app dus laten mee luisteren in een gesprek. De app vertaalt direct wat uw gesprekspartner zegt.

Daarnaast kunt u, door de camera van uw smartphone of tablet op een tekst te richten, direct die tekst vertalen. U kunt hierbij denken aan aan verkeersborden, menu kaarten of andere objecten met een vreemde taal. Google Translate is gratis verkrijgbaar in de Google Play Store en de App store van Apple.

Reis vertaal app downloaden
Reis vertaal app downloaden

Hoe groot is Japan?

Japan heeft een oppervlakte van 377915 vierkante kilometer. Hiervan bestaat ongeveer 13430 vierkante kilometer uit wateroppervlak.

CO2 uitstoot

Japan heeft een totale CO2 emissie van ongeveer 1278000 Kilo ton per jaar, veroorzaakt door de verbranding van fossiele brandstoffen. Dit is 3,58% van de totale CO2 uitstoot ter wereld. Met deze uitstoot behoort Japan tot de 5 landen die de meeste CO2 uitstoot produceren.

Per hoofd wordt er in Japan ongeveer 10,1 ton CO2 uitgestoten per jaar. Hiermee staat de bevolking van Japan op een 14e plaats van uitstoot per hoofd van de bevolking.

Duurzame energie

Japan genereert ongeveer 122368000 Mw/uur per jaar aan duurzame energie. 61% van deze duurzame energie bestaat uit waterenergie en wordt opgewekt met waterkrachtcentrales en / of stuwdammen. 4% van de duurzame energie wordt opgewekt uit windenergie. Met 122368000 Mw/uur per jaar aan duurzame energie behoort Japan tot de 7 landen die de meeste duurzame, non fossiele, energie opwekken.

In totaal heeft Japan een elektriciteit consumptie van 910700000 megawatt. Dit is 3,6% van de totale wereld consumptie. Japan wekt voldoende duurzame energie op om aan 13,4% van de eigen energiebehoefte te voldoen.