Hoe lang is het vliegen naar Tallinn, Estland

De vliegtijd naar Tallinn, Estland is 4 uur en 38 minuten.

U landt op luchthaven Tallinn Airport.

De afstand van Amsterdam naar Tallinn is 3494 kilometer.

Wijzig vertrekpunt Vlucht zoeken Noodzakelijke vaccinaties

Airport hotels Complete vakanties Reviews

Kraanwater drinkbaar? Uber rit boeken Luchtvervuiling

Duurzame energie

Wijzig vertrekpunt Vlucht zoeken Airport hotels Noodzakelijke vaccinaties Complete vakanties Reviews Kraanwater drinkbaar? Uber rit boeken
Luchtvervuiling Duurzame energie
Wijzig vertrekpunt Vlucht zoeken Airport hotels Noodzakelijke vaccinaties
Complete vakanties Reviews Kraanwater drinkbaar? Uber rit boeken Luchtvervuiling Duurzame energie

Veilig drinkwater in Tallinn?

Het kraanwater in Tallinn is drinkbaar maar smaakt naar chloor.

In Estland gebruikt men chloor om het drinkwater te desinfecteren. Hierdoor smaakt het water niet zoals u het, bijvoorbeeld in Nederland, gewend bent. Hoewel het kraanwater een sterke chloor smaak heeft, kan het zonder gevaar voor de gezondheid worden gedronken.

Drinkt u liever water wat qua smaak meer overeenkomt met het leidingwater in Nederland kies dan voor bronwater of flessenwater.

Noodzakelijke vaccinaties voor Tallinn

Voor uw reis naar Tallinn, Estland zijn geen vaccinaties nodig. Er komen in Estland geen infectieziekten voor waarvoor vaccinaties noodzakelijk zijn.

Welke taal spreken ze in Tallinn?

In Estland spreekt vrijwel de gehele bevolking Ests. Naast deze veel voorkomende taal wordt er lokaal ook in het Russisch gecommuniceerd.

Bent u de taal die de bevolking van Estland spreekt niet machtig dan is een goede vertaal app een must. Een veelgebruikte vertaal app is de Google Translate app. Deze app vertaalt van -en naar 90 talen en beschikt ook over automatische spraakvertaling. Bij automatische spraakvertaling wordt gesproken tekst direct vertaald. U hoeft de tekst niet meer in te toetsen maar kunt de app dus laten mee luisteren in een gesprek. De app vertaalt direct wat uw gesprekspartner zegt.

Daarnaast kunt u, door de camera van uw smartphone of tablet op een tekst te richten, direct die tekst vertalen. U kunt hierbij denken aan aan verkeersborden, menu kaarten of andere objecten met een vreemde taal. Google Translate is gratis verkrijgbaar in de Google Play Store en de App store van Apple.

Reis vertaal app downloaden
Reis vertaal app downloaden

Hoe groot is Estland?

Estland heeft een oppervlakte van 45228 vierkante kilometer. Hiervan bestaat ongeveer 2840 vierkante kilometer uit wateroppervlak.

Duurzame energie

Estland genereert ongeveer 1476000 Mw/uur per jaar aan duurzame energie. 3% van deze duurzame energie bestaat uit waterenergie en wordt opgewekt met waterkrachtcentrales en / of stuwdammen. 29,4% van de duurzame energie wordt opgewekt uit windenergie. Met 1476000 Mw/uur per jaar aan duurzame energie behoort Estland tot de 92 landen die de meeste duurzame, non fossiele, energie opwekken.