Hoe lang is het vliegen naar San Antonio, Verenigde Staten

De vliegtijd naar San Antonio, Verenigde Staten is 10 uur en 46 minuten.

U landt op luchthaven San Antonio International Airport.

De afstand van Amsterdam naar San Antonio is 8278 kilometer.

Wijzig vertrekpunt Vlucht zoeken Noodzakelijke vaccinaties

Airport hotels Complete vakanties Reviews

Kraanwater drinkbaar? Uber rit boeken Luchtvervuiling

Duurzame energie

Wijzig vertrekpunt Vlucht zoeken Airport hotels Noodzakelijke vaccinaties Complete vakanties Reviews Kraanwater drinkbaar? Uber rit boeken
Luchtvervuiling Duurzame energie
Wijzig vertrekpunt Vlucht zoeken Airport hotels Noodzakelijke vaccinaties
Complete vakanties Reviews Kraanwater drinkbaar? Uber rit boeken Luchtvervuiling Duurzame energie

Hoe groot is San Antonio?

San Antonio heeft een oppervlakte van 1060 vierkante kilometer en telt ongeveer 1330000 inwoners. De drukte in een stad kan worden bepaald op basis van de bevolkingsdichtheid. In San Antonio wonen ongeveer 1250 inwoners per vierkante kilometer.

Veilig drinkwater in San Antonio?

Het kraanwater in San Antonio is over het algemeen veilig om te drinken! Wel kan het water, doordat men in Verenigde Staten andere zuiveringstechnieken gebruikt, anders smaken dan wat u normaal gewend bent. Dit kan echter geen kwaad voor de gezondheid.

Noodzakelijke vaccinaties voor San Antonio

Voor uw reis naar San Antonio, Verenigde Staten zijn geen vaccinaties nodig. Er komen in de Verenigde Staten geen infectieziekten voor waarvoor vaccinaties noodzakelijk zijn.

Welke taal spreken ze in San Antonio?

In Verenigde Staten spreekt vrijwel de gehele bevolking Engels. Naast deze veel voorkomende taal wordt er lokaal ook in het Hawaïaans en Spaans gecommuniceerd.

Bent u de taal die de bevolking van Verenigde Staten spreekt niet machtig dan is een goede vertaal app een must. Een veelgebruikte vertaal app is de Google Translate app. Deze app vertaalt van -en naar 90 talen en beschikt ook over automatische spraakvertaling. Bij automatische spraakvertaling wordt gesproken tekst direct vertaald. U hoeft de tekst niet meer in te toetsen maar kunt de app dus laten mee luisteren in een gesprek. De app vertaalt direct wat uw gesprekspartner zegt.

Daarnaast kunt u, door de camera van uw smartphone of tablet op een tekst te richten, direct die tekst vertalen. U kunt hierbij denken aan aan verkeersborden, menu kaarten of andere objecten met een vreemde taal. Google Translate is gratis verkrijgbaar in de Google Play Store en de App store van Apple.

Reis vertaal app downloaden
Reis vertaal app downloaden

Hoe groot is Verenigde Staten?

Verenigde Staten heeft een oppervlakte van 9826675 vierkante kilometer. Hiervan bestaat ongeveer 664709 vierkante kilometer uit wateroppervlak.

CO2 uitstoot

de Verenigde Staten heeft een totale CO2 emissie van ongeveer 5334000 Kilo ton per jaar, veroorzaakt door de verbranding van fossiele brandstoffen. Dit is 14,95% van de totale CO2 uitstoot ter wereld. Met deze uitstoot behoort de Verenigde Staten tot de 2 landen die de meeste CO2 uitstoot produceren.

Per hoofd wordt er in de Verenigde Staten ongeveer 16,5 ton CO2 uitgestoten per jaar. Hiermee staat de bevolking van de Verenigde Staten op een 7e plaats van uitstoot per hoofd van de bevolking.

Duurzame energie

de Verenigde Staten genereert ongeveer 50836000 Mw/uur per jaar aan duurzame energie. 54% van deze duurzame energie bestaat uit waterenergie en wordt opgewekt met waterkrachtcentrales en / of stuwdammen. 28% van de duurzame energie wordt opgewekt uit windenergie. Met 50836000 Mw/uur per jaar aan duurzame energie behoort de Verenigde Staten tot de 15 landen die de meeste duurzame, non fossiele, energie opwekken.

In totaal heeft de Verenigde Staten een elektriciteit consumptie van 4986400000 megawatt. Dit is 19,7% van de totale wereld consumptie. de Verenigde Staten wekt voldoende duurzame energie op om aan 1% van de eigen energiebehoefte te voldoen.