Hoe lang is het vliegen naar New York, Verenigde Staten

De vliegtijd naar New York, Verenigde Staten is 7 uur en 39 minuten.

U landt op luchthaven John F Kennedy International Airport.

De afstand van Amsterdam naar New York is 5848 kilometer.

De totale CO2 uitstoot voor deze vlucht ligt tussen de 6177 en 13105 kilo CO2.
De uiteindelijke CO2 uitstoot is afhankelijk van de belading en het type vliegtuig waarmee u vliegt.

Wijzig vertrekpunt Vlucht zoeken Noodzakelijke vaccinaties

Airport hotels Complete vakanties Reviews

Kraanwater drinkbaar? Uber rit boeken Luchtvervuiling

Duurzame energie

Wijzig vertrekpunt Vlucht zoeken Airport hotels Noodzakelijke vaccinaties Complete vakanties Reviews Kraanwater drinkbaar? Uber rit boeken
Luchtvervuiling Duurzame energie
Wijzig vertrekpunt Vlucht zoeken Airport hotels Noodzakelijke vaccinaties
Complete vakanties Reviews Kraanwater drinkbaar? Uber rit boeken Luchtvervuiling Duurzame energie

Naast de vliegtijd naar New York is ook de reistijd van luchthaven John F Kennedy International Airport naar uw hotel belangrijk voor de totale reisduur. Deze reistijd bedraagt ongeveer 50 minuten. De afstand van de luchthaven naar het centrum van New York is 32 kilometer. Naast de afstand zijn ook het gekozen vervoersmiddel, de gekozen route en de verkeersdrukte van invloed op de reistijd. De reistijd kan dus afwijken.

Op luchthaven John F Kennedy International Airport kunt kiezen voor de bus, metro, taxi of een huurauto. Voor New York raden wij een huurauto aan. Deze geeft u de meeste vrijheid om de stad en de omliggende regio te bezoeken. Op John F Kennedy International Airport zijn verschillende autoverhuur desks aanwezig. U kunt uw huurauto al voor uw vertrek naar New York reserveren. Dan weet u zeker dat er een huurauto voor u klaar staat. Ook verkort het de wachttijden aan de autoverhuur desk zodat u uw reis snel kunt voortzetten.

Airport hotels

In de directe omgeving van de luchthaven vindt u de volgende hotels:

Courtyard by Marriott New York JFK Airport

Dubai International HotelHet Courtyard by Marriott New York JFK Airport ligt op slechts 1,5 kilometer van de luchthaven. U bereikt het Courtyard by John F Kennedy International Airport eenvoudig te voet in 15 minuten. Wilt u liever niet lopen dan kunt u met de metro, (huur)auto of taxi naar het hotel toe. Met de auto is het ongeveer 3 minuten rijden. Hierbij volgt u de JFK Expressway, en 150th street. Na het passeren van de Belt Parkway slaat u linksaf de Conduit Avenue op. Met de metro bedraagt de reistijd ongeveer 40 minuten. U kunt opstappen bij JFK Airport terminal 5 en uitstappen de halte 148 St. / 150 Av. Vanaf daar is het 1 kilometer lopen. De metro rijdt elke 34 minuten.

Het Courtyard by Marriott New York JFK Airport beschikt over 164 kamers, 2 suites en vier grote vergaderruimtes. Het hotel heeft geen restaurant maar kent wel een local restaurant dinner delivery service. De prijzen van de kamers liggen tussen de €100 en €150 per nacht.

Het Courtyard by Marriott New York JFK Airport beschikt over een gratis shuttlebus verbinding met de luchthaven

Meer informatie

Crowne Plaza JFK Airport NYC

Dubai International HotelHet Crowne Plaza JFK Airport NYC ligt op ongeveer 2 kilometer van de luchthaven. U bereikt het Crowne Plaza JFK Airport NYC eenvoudig vanaf John F Kennedy International Airport met de (huur)auto in ongeveer 5 minuten. Hiervoor volgt u 150th Street en 135th Avenue. Er is geen metro halte direct in de buurt van het Crowne Plaza JFK Airport NYC.

Het Crowne Plaza JFK Airport NYC beschikt over 330 kamers en suites, 1 restuarant, een fitnessruimte en 10 vergaderruimten. De prijzen van de kamers liggen tussen de €100 en €125 per nacht.

Het Crowne Plaza JFK Airport NYC beschikt over een gratis shuttlebus verbinding met de luchthaven

Meer informatie

Deze hotels zijn ideaal voor een tussenstop of kort verblijf. Voor een langer verblijf raden wij een hotels aan die meer in, of in de omgeving van, het centrum van New York gevestigd zijn.

Hoe groot is New York?

New York heeft een oppervlakte van 8680 vierkante kilometer en telt ongeveer 17800000 inwoners. De drukte in een stad kan worden bepaald op basis van de bevolkingsdichtheid. In New York wonen ongeveer 2050 inwoners per vierkante kilometer.

Luchtvervuiling in New York

De norm voor luchtvervuiling wordt uitgedrukt in Particulate Matter, beter bekend als fijnstof. Met name fijnstof met een diameter kleiner dan 2.5 micrometer kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid. De mate van luchtvervuiling wordt dan ook uitgedrukt in de meetwaarde PM2.5. De World Health Organization heeft de norm voor luchtkwaliteit vastgesteld op 35.5 PM2.5. Bij een langdurige blootstelling aan waarden boven deze norm kunnen ernstige gezondheidsklachten/ziekten optreden zoals longkanker, astma en cardiovasculaire aandoeningen, vroeggeboorte en aangeboren afwijkingen.

De luchtvervuiling in New York heeft een gemiddelde concentratie van 15 PM2.5. Hiermee voldoet New York aan de norm die de WHO heeft gesteld. Een langdurig verblijf in New York kan dus als ongevaarlijk voor de gezondheid worden beschouwd. New York behoort tot de 186 steden met de slechtste luchtkwaliteit.

Het dragen van een mondkapje kan de hoeveelheid fijnstof die in uw longen komt verminderen. Let wel goed op dat het mondkapje geschikt is om fijnstof tegen te houden. Veel mondkapjes uit bouwmarkten zijn hier niet voor geschikt. U kiest het beste voor een fijnstofmasker.

Veilig drinkwater in New York?

Het kraanwater in New York is over het algemeen veilig om te drinken! Wel kan het water, doordat men in Verenigde Staten andere zuiveringstechnieken gebruikt, anders smaken dan wat u normaal gewend bent. Dit kan echter geen kwaad voor de gezondheid.

Noodzakelijke vaccinaties voor New York

Voor uw reis naar New York, Verenigde Staten zijn geen vaccinaties nodig. Er komen in de Verenigde Staten geen infectieziekten voor waarvoor vaccinaties noodzakelijk zijn.

Welke taal spreken ze in New York?

In Verenigde Staten spreekt vrijwel de gehele bevolking Engels. Naast deze veel voorkomende taal wordt er lokaal ook in het Hawaïaans en Spaans gecommuniceerd.

Bent u de taal die de bevolking van Verenigde Staten spreekt niet machtig dan is een goede vertaal app een must. Een veelgebruikte vertaal app is de Google Translate app. Deze app vertaalt van -en naar 90 talen en beschikt ook over automatische spraakvertaling. Bij automatische spraakvertaling wordt gesproken tekst direct vertaald. U hoeft de tekst niet meer in te toetsen maar kunt de app dus laten mee luisteren in een gesprek. De app vertaalt direct wat uw gesprekspartner zegt.

Daarnaast kunt u, door de camera van uw smartphone of tablet op een tekst te richten, direct die tekst vertalen. U kunt hierbij denken aan aan verkeersborden, menu kaarten of andere objecten met een vreemde taal. Google Translate is gratis verkrijgbaar in de Google Play Store en de App store van Apple.

Reis vertaal app downloaden
Reis vertaal app downloaden

Hoe groot is Verenigde Staten?

Verenigde Staten heeft een oppervlakte van 9826675 vierkante kilometer. Hiervan bestaat ongeveer 664709 vierkante kilometer uit wateroppervlak.

CO2 uitstoot

de Verenigde Staten heeft een totale CO2 emissie van ongeveer 5334000 Kilo ton per jaar, veroorzaakt door de verbranding van fossiele brandstoffen. Dit is 14,95% van de totale CO2 uitstoot ter wereld. Met deze uitstoot behoort de Verenigde Staten tot de 2 landen die de meeste CO2 uitstoot produceren.

Per hoofd wordt er in de Verenigde Staten ongeveer 16,5 ton CO2 uitgestoten per jaar. Hiermee staat de bevolking van de Verenigde Staten op een 7e plaats van uitstoot per hoofd van de bevolking.

Duurzame energie

de Verenigde Staten genereert ongeveer 50836000 Mw/uur per jaar aan duurzame energie. 54% van deze duurzame energie bestaat uit waterenergie en wordt opgewekt met waterkrachtcentrales en / of stuwdammen. 28% van de duurzame energie wordt opgewekt uit windenergie. Met 50836000 Mw/uur per jaar aan duurzame energie behoort de Verenigde Staten tot de 15 landen die de meeste duurzame, non fossiele, energie opwekken.

In totaal heeft de Verenigde Staten een elektriciteit consumptie van 4986400000 megawatt. Dit is 19,7% van de totale wereld consumptie. de Verenigde Staten wekt voldoende duurzame energie op om aan 1% van de eigen energiebehoefte te voldoen.