Hoe lang is het vliegen naar Luqa, Malta

De vliegtijd naar Luqa, Malta is 2 uur en 42 minuten.

U landt op luchthaven Malta International Airport.

De afstand van Amsterdam naar Luqa is 1984 kilometer.

De totale CO2 uitstoot voor deze vlucht ligt tussen de 2185 en 4635 kilo CO2.
De uiteindelijke CO2 uitstoot is afhankelijk van de belading en het type vliegtuig waarmee u vliegt.

Wijzig vertrekpunt Vlucht zoeken Noodzakelijke vaccinaties

Airport hotels Complete vakanties Reviews

Kraanwater drinkbaar? Uber rit boeken Luchtvervuiling

Duurzame energie

Wijzig vertrekpunt Vlucht zoeken Airport hotels Noodzakelijke vaccinaties Complete vakanties Reviews Kraanwater drinkbaar? Uber rit boeken
Luchtvervuiling Duurzame energie
Wijzig vertrekpunt Vlucht zoeken Airport hotels Noodzakelijke vaccinaties
Complete vakanties Reviews Kraanwater drinkbaar? Uber rit boeken Luchtvervuiling Duurzame energie

Veilig drinkwater in Luqa?

Het kraanwater in Luqa is drinkbaar maar smaakt naar chloor.

In Malta gebruikt men chloor om het drinkwater te desinfecteren. Hierdoor smaakt het water niet zoals u het, bijvoorbeeld in Nederland, gewend bent. Hoewel het kraanwater een sterke chloor smaak heeft, kan het zonder gevaar voor de gezondheid worden gedronken.

Drinkt u liever water wat qua smaak meer overeenkomt met het leidingwater in Nederland kies dan voor bronwater of flessenwater.

Noodzakelijke vaccinaties voor Luqa

Voor uw reis naar Luqa, Malta zijn geen vaccinaties nodig. Er komen op Malta geen infectieziekten voor waarvoor vaccinaties noodzakelijk zijn.

Welke talen spreken ze in Luqa?

In Malta spreekt vrijwel de gehele bevolking Maltees en / of Engels.

Bent u de talen die de bevolking van Malta spreekt niet machtig dan is een goede vertaal app een must. Een veelgebruikte vertaal app is de Google Translate app. Deze app vertaalt van -en naar 90 talen en beschikt ook over automatische spraakvertaling. Bij automatische spraakvertaling wordt gesproken tekst direct vertaald. U hoeft de tekst niet meer in te toetsen maar kunt de app dus laten mee luisteren in een gesprek. De app vertaalt direct wat uw gesprekspartner zegt.

Daarnaast kunt u, door de camera van uw smartphone of tablet op een tekst te richten, direct die tekst vertalen. U kunt hierbij denken aan aan verkeersborden, menu kaarten of andere objecten met een vreemde taal. Google Translate is gratis verkrijgbaar in de Google Play Store en de App store van Apple.

Reis vertaal app downloaden
Reis vertaal app downloaden

Hoe groot is Malta?

Malta heeft een oppervlakte van 316 vierkante kilometer. Van dit oppervlak is slechts een zeer beperkt deel wateroppervlak.

Duurzame energie

Malta genereert ongeveer 16000 Mw/uur per jaar aan duurzame energie. 0% van deze duurzame energie bestaat uit waterenergie en wordt opgewekt met waterkrachtcentrales en / of stuwdammen. 0% van de duurzame energie wordt opgewekt uit windenergie. Met 16000 Mw/uur per jaar aan duurzame energie behoort Malta tot de 146 landen die de meeste duurzame, non fossiele, energie opwekken.