Hoe lang is het vliegen naar Lulea, Zweden

De vliegtijd naar Lulea, Zweden is 2 uur en 25 minuten.

U landt op luchthaven Lulea Airport.

De afstand van Amsterdam naar Lulea is 1764 kilometer.

De totale CO2 uitstoot voor deze vlucht ligt tussen de 1957 en 4153 kilo CO2.
De uiteindelijke CO2 uitstoot is afhankelijk van de belading en het type vliegtuig waarmee u vliegt.

Wijzig vertrekpunt Vlucht zoeken Noodzakelijke vaccinaties

Airport hotels Complete vakanties Reviews

Kraanwater drinkbaar? Uber rit boeken Luchtvervuiling

Duurzame energie

Wijzig vertrekpunt Vlucht zoeken Airport hotels Noodzakelijke vaccinaties Complete vakanties Reviews Kraanwater drinkbaar? Uber rit boeken
Luchtvervuiling Duurzame energie
Wijzig vertrekpunt Vlucht zoeken Airport hotels Noodzakelijke vaccinaties
Complete vakanties Reviews Kraanwater drinkbaar? Uber rit boeken Luchtvervuiling Duurzame energie

Veilig drinkwater in Lulea?

Het kraanwater in Lulea is over het algemeen veilig om te drinken! Wel kan het water, doordat men in Zweden andere zuiveringstechnieken gebruikt, anders smaken dan wat u normaal gewend bent. Dit kan echter geen kwaad voor de gezondheid.

Noodzakelijke vaccinaties voor Lulea

Voor uw reis naar Lulea, Zweden zijn geen vaccinaties nodig. Er komen in Zweden geen infectieziekten voor waarvoor vaccinaties noodzakelijk zijn.

Verblijft u langer dan 4 weken in Zweden of wilt u in de natuur gaan wandelen dan is een vaccinatie tegen FSME aan te bevelen. FSME staat ook bekend als Teken Encefalitis. FSME wordt overgebracht door teken of door het drinken van ongepasteuriseerde melk. Het kan leiden tot een gevaarlijke infectie van de hersenen (Hersenvliesontsteking).Teken Encefalitis komt vooral voor in Centraal en Oost Europese landen waaronder Zuid Duitsland, Oostenrijk, de Balkan landen maar ook in Finland, Zweden, Denemarken en het oosten van Frankrijk.

Vaccinatie afspraak maken
Meer info

U doet er verstandig aan om voorafgaand aan uw reis naar Lulea de noodzakelijke vaccinaties te halen. Zo voorkomt u dat uw reis mogelijk ernstige gevolgen krijgt. Veel zorgverzekeraars vergoeden (gedeeltelijk) de kosten van vaccinaties.

Welke taal spreken ze in Lulea?

In Zweden spreekt vrijwel de gehele bevolking Zweeds. Naast deze veel voorkomende taal wordt er lokaal ook in het Fins, Romani, Samisch en Jiddisch gecommuniceerd.

Bent u de taal die de bevolking van Zweden spreekt niet machtig dan is een goede vertaal app een must. Een veelgebruikte vertaal app is de Google Translate app. Deze app vertaalt van -en naar 90 talen en beschikt ook over automatische spraakvertaling. Bij automatische spraakvertaling wordt gesproken tekst direct vertaald. U hoeft de tekst niet meer in te toetsen maar kunt de app dus laten mee luisteren in een gesprek. De app vertaalt direct wat uw gesprekspartner zegt.

Daarnaast kunt u, door de camera van uw smartphone of tablet op een tekst te richten, direct die tekst vertalen. U kunt hierbij denken aan aan verkeersborden, menu kaarten of andere objecten met een vreemde taal. Google Translate is gratis verkrijgbaar in de Google Play Store en de App store van Apple.

Reis vertaal app downloaden
Reis vertaal app downloaden

Hoe groot is Zweden?

Zweden heeft een oppervlakte van 450295 vierkante kilometer. Hiervan bestaat ongeveer 39960 vierkante kilometer uit wateroppervlak.