Hoe lang is het vliegen naar Linkoping, Zweden

De vliegtijd naar Linkoping, Zweden is 1 uur en 24 minuten.

U landt op luchthaven Linkoping City Airport.

De afstand van Amsterdam naar Linkoping is 964 kilometer.

De totale CO2 uitstoot voor deze vlucht ligt tussen de 1131 en 2399 kilo CO2.
De uiteindelijke CO2 uitstoot is afhankelijk van de belading en het type vliegtuig waarmee u vliegt.

Wijzig vertrekpunt Vlucht zoeken Noodzakelijke vaccinaties

Airport hotels Complete vakanties Reviews

Kraanwater drinkbaar? Uber rit boeken Luchtvervuiling

Duurzame energie

Wijzig vertrekpunt Vlucht zoeken Airport hotels Noodzakelijke vaccinaties Complete vakanties Reviews Kraanwater drinkbaar? Uber rit boeken
Luchtvervuiling Duurzame energie
Wijzig vertrekpunt Vlucht zoeken Airport hotels Noodzakelijke vaccinaties
Complete vakanties Reviews Kraanwater drinkbaar? Uber rit boeken Luchtvervuiling Duurzame energie

Veilig drinkwater in Linkoping?

Het kraanwater in Linkoping is over het algemeen veilig om te drinken! Wel kan het water, doordat men in Zweden andere zuiveringstechnieken gebruikt, anders smaken dan wat u normaal gewend bent. Dit kan echter geen kwaad voor de gezondheid.

Noodzakelijke vaccinaties voor Linkoping

Voor uw reis naar Linkoping, Zweden zijn geen vaccinaties nodig. Er komen in Zweden geen infectieziekten voor waarvoor vaccinaties noodzakelijk zijn.

Verblijft u langer dan 4 weken in Zweden of wilt u in de natuur gaan wandelen dan is een vaccinatie tegen FSME aan te bevelen. FSME staat ook bekend als Teken Encefalitis. FSME wordt overgebracht door teken of door het drinken van ongepasteuriseerde melk. Het kan leiden tot een gevaarlijke infectie van de hersenen (Hersenvliesontsteking).Teken Encefalitis komt vooral voor in Centraal en Oost Europese landen waaronder Zuid Duitsland, Oostenrijk, de Balkan landen maar ook in Finland, Zweden, Denemarken en het oosten van Frankrijk.

Vaccinatie afspraak maken
Meer info

U doet er verstandig aan om voorafgaand aan uw reis naar Linkoping de noodzakelijke vaccinaties te halen. Zo voorkomt u dat uw reis mogelijk ernstige gevolgen krijgt. Veel zorgverzekeraars vergoeden (gedeeltelijk) de kosten van vaccinaties.

Welke taal spreken ze in Linkoping?

In Zweden spreekt vrijwel de gehele bevolking Zweeds. Naast deze veel voorkomende taal wordt er lokaal ook in het Fins, Romani, Samisch en Jiddisch gecommuniceerd.

Bent u de taal die de bevolking van Zweden spreekt niet machtig dan is een goede vertaal app een must. Een veelgebruikte vertaal app is de Google Translate app. Deze app vertaalt van -en naar 90 talen en beschikt ook over automatische spraakvertaling. Bij automatische spraakvertaling wordt gesproken tekst direct vertaald. U hoeft de tekst niet meer in te toetsen maar kunt de app dus laten mee luisteren in een gesprek. De app vertaalt direct wat uw gesprekspartner zegt.

Daarnaast kunt u, door de camera van uw smartphone of tablet op een tekst te richten, direct die tekst vertalen. U kunt hierbij denken aan aan verkeersborden, menu kaarten of andere objecten met een vreemde taal. Google Translate is gratis verkrijgbaar in de Google Play Store en de App store van Apple.

Reis vertaal app downloaden
Reis vertaal app downloaden

Hoe groot is Zweden?

Zweden heeft een oppervlakte van 450295 vierkante kilometer. Hiervan bestaat ongeveer 39960 vierkante kilometer uit wateroppervlak.

Duurzame energie

Zweden genereert ongeveer 96967000 Mw/uur per jaar aan duurzame energie. 81% van deze duurzame energie bestaat uit waterenergie en wordt opgewekt met waterkrachtcentrales en / of stuwdammen. 7,4% van de duurzame energie wordt opgewekt uit windenergie. Met 96967000 Mw/uur per jaar aan duurzame energie behoort Zweden tot de 8 landen die de meeste duurzame, non fossiele, energie opwekken.

In totaal heeft Zweden een elektriciteit consumptie van 130500000 megawatt. Dit is 0,5% van de totale wereld consumptie. Zweden wekt voldoende duurzame energie op om aan 74,3% van de eigen energiebehoefte te voldoen.