Hoe lang is het vliegen naar Las Vegas, Verenigde Staten

De vliegtijd naar Las Vegas, Verenigde Staten is 11 uur en 11 minuten.

U landt op luchthaven McCarran International Airport.

Eenvoudig in gebruik!

De afstand van Amsterdam naar Las Vegas is 8596 kilometer.

De totale CO2 uitstoot voor deze vlucht ligt tussen de 9017 en 19131 kilo CO2.
De uiteindelijke CO2 uitstoot is afhankelijk van de belading en het type vliegtuig waarmee u vliegt.

Wijzig vertrekpunt Vlucht zoeken Noodzakelijke vaccinaties

Airport hotels Complete vakanties Reviews

Kraanwater drinkbaar? Uber rit boeken Luchtvervuiling

Duurzame energie

Wijzig vertrekpunt Vlucht zoeken Airport hotels Noodzakelijke vaccinaties Complete vakanties Reviews Kraanwater drinkbaar? Uber rit boeken
Luchtvervuiling Duurzame energie
Wijzig vertrekpunt Vlucht zoeken Airport hotels Noodzakelijke vaccinaties
Complete vakanties Reviews Kraanwater drinkbaar? Uber rit boeken Luchtvervuiling Duurzame energie

Hoe groot is Las Vegas?

Las Vegas heeft een oppervlakte van 740 vierkante kilometer en telt ongeveer 1310000 inwoners. De drukte in een stad kan worden bepaald op basis van de bevolkingsdichtheid. In Las Vegas wonen ongeveer 1770 inwoners per vierkante kilometer.

Luchtvervuiling in Las Vegas

De norm voor luchtvervuiling wordt uitgedrukt in Particulate Matter, beter bekend als fijnstof. Met name fijnstof met een diameter kleiner dan 2.5 micrometer kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid. De mate van luchtvervuiling wordt dan ook uitgedrukt in de meetwaarde PM2.5. De World Health Organization heeft de norm voor luchtkwaliteit vastgesteld op 35.5 PM2.5. Bij een langdurige blootstelling aan waarden boven deze norm kunnen ernstige gezondheidsklachten/ziekten optreden zoals longkanker, astma en cardiovasculaire aandoeningen, vroeggeboorte en aangeboren afwijkingen.

De luchtvervuiling in Las Vegas heeft een gemiddelde concentratie van 10 PM2.5. Hiermee voldoet Las Vegas aan de norm die de WHO heeft gesteld. Een langdurig verblijf in Las Vegas kan dus als ongevaarlijk voor de gezondheid worden beschouwd. Las Vegas behoort tot de 207 steden met de slechtste luchtkwaliteit.

Het dragen van een mondkapje kan de hoeveelheid fijnstof die in uw longen komt verminderen. Let wel goed op dat het mondkapje geschikt is om fijnstof tegen te houden. Veel mondkapjes uit bouwmarkten zijn hier niet voor geschikt. U kiest het beste voor een fijnstofmasker.

Veilig drinkwater in Las Vegas?

Het kraanwater in Las Vegas is over het algemeen veilig om te drinken! Wel kan het water, doordat men in Verenigde Staten andere zuiveringstechnieken gebruikt, anders smaken dan wat u normaal gewend bent. Dit kan echter geen kwaad voor de gezondheid.

Noodzakelijke vaccinaties voor Las Vegas

Voor uw reis naar Las Vegas, Verenigde Staten zijn geen vaccinaties nodig. Er komen in de Verenigde Staten geen infectieziekten voor waarvoor vaccinaties noodzakelijk zijn.

Welke taal spreken ze in Las Vegas?

In Verenigde Staten spreekt vrijwel de gehele bevolking Engels. Naast deze veel voorkomende taal wordt er lokaal ook in het Hawaïaans en Spaans gecommuniceerd.

Bent u de taal die de bevolking van Verenigde Staten spreekt niet machtig dan is een goede vertaal app een must. Een veelgebruikte vertaal app is de Google Translate app. Deze app vertaalt van -en naar 90 talen en beschikt ook over automatische spraakvertaling. Bij automatische spraakvertaling wordt gesproken tekst direct vertaald. U hoeft de tekst niet meer in te toetsen maar kunt de app dus laten mee luisteren in een gesprek. De app vertaalt direct wat uw gesprekspartner zegt.

Daarnaast kunt u, door de camera van uw smartphone of tablet op een tekst te richten, direct die tekst vertalen. U kunt hierbij denken aan aan verkeersborden, menu kaarten of andere objecten met een vreemde taal. Google Translate is gratis verkrijgbaar in de Google Play Store en de App store van Apple.

Reis vertaal app downloaden
Reis vertaal app downloaden

Hoe groot is Verenigde Staten?

Verenigde Staten heeft een oppervlakte van 9826675 vierkante kilometer. Hiervan bestaat ongeveer 664709 vierkante kilometer uit wateroppervlak.

CO2 uitstoot

de Verenigde Staten heeft een totale CO2 emissie van ongeveer 5334000 Kilo ton per jaar, veroorzaakt door de verbranding van fossiele brandstoffen. Dit is 14,95% van de totale CO2 uitstoot ter wereld. Met deze uitstoot behoort de Verenigde Staten tot de 2 landen die de meeste CO2 uitstoot produceren.

Per hoofd wordt er in de Verenigde Staten ongeveer 16,5 ton CO2 uitgestoten per jaar. Hiermee staat de bevolking van de Verenigde Staten op een 7e plaats van uitstoot per hoofd van de bevolking.

Duurzame energie

de Verenigde Staten genereert ongeveer 50836000 Mw/uur per jaar aan duurzame energie. 54% van deze duurzame energie bestaat uit waterenergie en wordt opgewekt met waterkrachtcentrales en / of stuwdammen. 28% van de duurzame energie wordt opgewekt uit windenergie. Met 50836000 Mw/uur per jaar aan duurzame energie behoort de Verenigde Staten tot de 15 landen die de meeste duurzame, non fossiele, energie opwekken.

In totaal heeft de Verenigde Staten een elektriciteit consumptie van 4986400000 megawatt. Dit is 19,7% van de totale wereld consumptie. de Verenigde Staten wekt voldoende duurzame energie op om aan 1% van de eigen energiebehoefte te voldoen.