Hoe lang is het vliegen naar Kristiansand, Noorwegen

De vliegtijd naar Kristiansand, Noorwegen is 1 uur en 2 minuten.

U landt op luchthaven Kjevik Airport.

Eenvoudig in gebruik!

De afstand van Amsterdam naar Kristiansand is 688 kilometer.

De totale CO2 uitstoot voor deze vlucht ligt tussen de 845 en 1793 kilo CO2.
De uiteindelijke CO2 uitstoot is afhankelijk van de belading en het type vliegtuig waarmee u vliegt.

Wijzig vertrekpunt Vlucht zoeken Noodzakelijke vaccinaties

Airport hotels Complete vakanties Reviews

Kraanwater drinkbaar? Uber rit boeken Luchtvervuiling

Duurzame energie

Wijzig vertrekpunt Vlucht zoeken Airport hotels Noodzakelijke vaccinaties Complete vakanties Reviews Kraanwater drinkbaar? Uber rit boeken
Luchtvervuiling Duurzame energie
Wijzig vertrekpunt Vlucht zoeken Airport hotels Noodzakelijke vaccinaties
Complete vakanties Reviews Kraanwater drinkbaar? Uber rit boeken Luchtvervuiling Duurzame energie

Veilig drinkwater in Kristiansand?

Het kraanwater in Kristiansand is over het algemeen veilig om te drinken! Wel kan het water, doordat men in Noorwegen andere zuiveringstechnieken gebruikt, anders smaken dan wat u normaal gewend bent. Dit kan echter geen kwaad voor de gezondheid.

Noodzakelijke vaccinaties voor Kristiansand

Voor uw reis naar Kristiansand, Noorwegen zijn geen vaccinaties nodig. Er komen in Noorwegen geen infectieziekten voor waarvoor vaccinaties noodzakelijk zijn.

Welke taal spreken ze in Kristiansand?

In Noorwegen spreekt vrijwel de gehele bevolking Noors. Naast deze veel voorkomende taal wordt er lokaal ook in het Samisch, Kveens en Romani gecommuniceerd.

Bent u de taal die de bevolking van Noorwegen spreekt niet machtig dan is een goede vertaal app een must. Een veelgebruikte vertaal app is de Google Translate app. Deze app vertaalt van -en naar 90 talen en beschikt ook over automatische spraakvertaling. Bij automatische spraakvertaling wordt gesproken tekst direct vertaald. U hoeft de tekst niet meer in te toetsen maar kunt de app dus laten mee luisteren in een gesprek. De app vertaalt direct wat uw gesprekspartner zegt.

Daarnaast kunt u, door de camera van uw smartphone of tablet op een tekst te richten, direct die tekst vertalen. U kunt hierbij denken aan aan verkeersborden, menu kaarten of andere objecten met een vreemde taal. Google Translate is gratis verkrijgbaar in de Google Play Store en de App store van Apple.

Reis vertaal app downloaden
Reis vertaal app downloaden

Hoe groot is Noorwegen?

Noorwegen heeft een oppervlakte van 323802 vierkante kilometer. Hiervan bestaat ongeveer 19520 vierkante kilometer uit wateroppervlak.

Duurzame energie

Noorwegen genereert ongeveer 142412000 Mw/uur per jaar aan duurzame energie. 99% van deze duurzame energie bestaat uit waterenergie en wordt opgewekt met waterkrachtcentrales en / of stuwdammen. 1,1% van de duurzame energie wordt opgewekt uit windenergie. Met 142412000 Mw/uur per jaar aan duurzame energie behoort Noorwegen tot de 6 landen die de meeste duurzame, non fossiele, energie opwekken.

In totaal heeft Noorwegen een elektriciteit consumptie van 119500000 megawatt. Dit is 0,5% van de totale wereld consumptie. Noorwegen wekt voldoende duurzame energie op om aan 119,2% van de eigen energiebehoefte te voldoen.