Hoe lang is het vliegen naar Cork, Ierland

De vliegtijd naar Cork, Ierland is 1 uur en 19 minuten.

U landt op luchthaven Cork Airport.

De afstand van Amsterdam naar Cork is 906 kilometer.

De totale CO2 uitstoot voor deze vlucht ligt tussen de 1070 en 2271 kilo CO2.
De uiteindelijke CO2 uitstoot is afhankelijk van de belading en het type vliegtuig waarmee u vliegt.

Wijzig vertrekpunt Vlucht zoeken Noodzakelijke vaccinaties

Airport hotels Complete vakanties Reviews

Kraanwater drinkbaar? Uber rit boeken Luchtvervuiling

Duurzame energie

Wijzig vertrekpunt Vlucht zoeken Airport hotels Noodzakelijke vaccinaties Complete vakanties Reviews Kraanwater drinkbaar? Uber rit boeken
Luchtvervuiling Duurzame energie
Wijzig vertrekpunt Vlucht zoeken Airport hotels Noodzakelijke vaccinaties
Complete vakanties Reviews Kraanwater drinkbaar? Uber rit boeken Luchtvervuiling Duurzame energie

Veilig drinkwater in Cork?

Het kraanwater in Cork is over het algemeen veilig om te drinken! Wel kan het water, doordat men in Ierland andere zuiveringstechnieken gebruikt, anders smaken dan wat u normaal gewend bent. Dit kan echter geen kwaad voor de gezondheid.

Noodzakelijke vaccinaties voor Cork

Voor uw reis naar Cork, Ierland zijn geen vaccinaties nodig. Er komen in Ierland geen infectieziekten voor waarvoor vaccinaties noodzakelijk zijn.

Welke talen spreken ze in Cork?

In Ierland spreekt vrijwel de gehele bevolking Iers en / of Engels.

Bent u de talen die de bevolking van Ierland spreekt niet machtig dan is een goede vertaal app een must. Een veelgebruikte vertaal app is de Google Translate app. Deze app vertaalt van -en naar 90 talen en beschikt ook over automatische spraakvertaling. Bij automatische spraakvertaling wordt gesproken tekst direct vertaald. U hoeft de tekst niet meer in te toetsen maar kunt de app dus laten mee luisteren in een gesprek. De app vertaalt direct wat uw gesprekspartner zegt.

Daarnaast kunt u, door de camera van uw smartphone of tablet op een tekst te richten, direct die tekst vertalen. U kunt hierbij denken aan aan verkeersborden, menu kaarten of andere objecten met een vreemde taal. Google Translate is gratis verkrijgbaar in de Google Play Store en de App store van Apple.

Reis vertaal app downloaden
Reis vertaal app downloaden

Hoe groot is Ierland?

Ierland heeft een oppervlakte van 70273 vierkante kilometer. Hiervan bestaat ongeveer 1390 vierkante kilometer uit wateroppervlak.

Duurzame energie

Ierland genereert ongeveer 5229000 Mw/uur per jaar aan duurzame energie. 15% van deze duurzame energie bestaat uit waterenergie en wordt opgewekt met waterkrachtcentrales en / of stuwdammen. 7,7% van de duurzame energie wordt opgewekt uit windenergie. Met 5229000 Mw/uur per jaar aan duurzame energie behoort Ierland tot de 67 landen die de meeste duurzame, non fossiele, energie opwekken.

In totaal heeft Ierland een elektriciteit consumptie van 258500000 megawatt. Dit is 1% van de totale wereld consumptie. Ierland wekt voldoende duurzame energie op om aan 2% van de eigen energiebehoefte te voldoen.